To The Next Step, 'Till The Last Step...

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

I Was... (card's theory)




Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν είναι θέμα λογικής, που απλά δεν μπορείς να τα καταλάβεις αν δεν τα νιώσεις...

Αν κάποια στιγμή μου 'λεγες ότι θα 'ρθει μια μέρα σαν κι αυτή, δε θα το πίστευα. Θα έκοβα το κεφάλι μου ότι κάποια πράγματα δεν γίνεται ν' αλλάξουν ό,τι κι αν γίνει. Έκανα λάθος.. Και ξέρεις γιατί? Γιατί εμπιστεύτηκα κάποιους ανθρώπους, κάποιες καταστάσεις σε τέτοιο σημείο που αυτό, το είχα βγάλει απ' το μυαλό μου. Και νά που έγινε. Τελικά, κατάλαβα πως όλα μπορούν να συμβούν, όλα...
Και μη μου πεις πως με καταλαβαίνεις, πως με πιστεύεις, γιατί δε μπορείς. Όση καλή θέληση κι αν έχεις, όση διάθεση, απλά δε μπορείς. Και να σου πω ένα μυστικό? Τίποτα πλέον δε μπορεί να γίνει όπως ήταν.. Μη ξεγελιέσαι απ' το περιτύλιγμα, αυτό είναι  για τους τρίτους, γι' αυτούς που δεν ξέρουν, που δε βλέπουν πίσω απ' τις σκιές.
Όταν ένα τραπουλόχαρτο το στραβώσεις, ό,τι κι αν κάνεις δε μπορείς να το επιστρέψεις στην τέλεια αρχική του μορφή. Είναι πλέον σημαδεμένο και ταυτόχρονα καταστρέφει και όλη την τράπουλα..
Το μόνο που ίσως μπορείς να κάνεις είναι να βολευτείς με μια παρόμοια κατάσταση, όμως ξέρεις και 'συ, και αυτός και όλοι τους καλά πως δεν είναι το ίδιο.. Γι' αυτό και (ξ)έφυγα.. Και πίστεψέ με, δε γύρισα. Δεν είναι αυτό που βλέπεις, δεν είμαι αυτός που ήμουν.. Και στο ξαναλέω, μη συγκρίνεις γιατί θα μπερδευτείς. Θα δεις πράγματα να συμβαίνουν για πρώτη φορά, που δεν τα περίμενες από 'μένα. Και λογικό είναι πλέον.. Όλα μπορούν να συμβούν, όλα...
Γι' αυτό σου λέω, μη μου ζητάς εξηγήσεις. Δεν έχω τίποτα να σου πω για κάτι που δεν έγινε, που δεν έκανα.. Δεν είναι ότι σε μισώ. Όχι, αυτό δε θα μπορούσα να το νιώσω.. Δε θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να νιώσω έτσι για κάποιον που μόλις γνώρισα...






(Για αυτούς που διαβάζουν στα κρυφά... Ξέρεις εσύ.)

17 σχόλια:

Le Chat Noir είπε...

Δεν θα δοκιμασω να μπω στο πετσι σου αυτη την φορα! Αλλα νομιζω οτι το "I Was..." λεει τα παντα απο μονο του! Να ευχηθω καλο ξεκινημα ? :)







xxx

ps. Σε ευχαριστω που δημοσιευσες μια απο τις αναρτησεις μου στο blog σου!

Ανώνυμος είπε...

οχι η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβαινω πολλα!!!αλλα ουτε εσυ μπορεις να καταλαβεις εμενα!η διαφορα μας ειναι οτι εγω θελω να σε καταλαβω κ προσπαθω ακομη ενω εσυ προσπαθεις(κ ισως να το εκανες ηδη...)να με διαγραψεις!η λυση που διαλεξες ειναι η ευκολη ομως δε συμφωνω με τις ευκολες λυσεις....κ αν θυμηθεις λιγο τα παλια σαυτο παντα διαφωνουσαμε!!!κ γενικα παντα πιστευα πως η εμπιστοσινη κερδιζεται κ αν χαθει για λιγο ποτε δεν απεκλεισα το ενδεχομενο να ξαναβρει το δρομο της...οπως λες κ εσυ ολα μπορουν να συμβουν! κ το οτι αλλαξες...τι να λεει ολοι αλλαζουμε κ ειναι αναμενομενο κ συχνα ειναι για καλο...ναι τα πραγματα δεν μπορουν να ειναι οπως πριν αλλα γιατι το διαφορετικο να ειναι χειροτερο?????κ δε με γνωρισες μολις?....εγω δεν αλλαξα αλλα ολοι κανουμε καποτε πραγματα που ξαφνιαζουν τους αλλους αλλα για το τι ειναι κακο... καλο...λαθος...σωστο δεν μπορει κανεις να ειναι σιγουρος γιατι η αποψη του βασιζεται στο συμφερον του!!δε σε κατηγορω για τη σταση σου εγω μπορει να ημουν χειροτερη στη θεση σου απλα θελω να καταλαβω κ να σε γνωρισω ξανα!γιατι μπορει να μη νιωθαμε τα ιδια πραγματα αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα δικα μου αισθηματα ηταν λιγοτερο σημαντικα η δυνατα ηταν απλα διαφορετικα!κ οχι δεν ειμαι δυπροσωπη οπως νομιζεις...ειμαι αυτη που ειχες καταλαβει απτην αρχη κ ξερω οτι ποτε δεν υπηρξα δυπροσωπη στα ματια σου!κ ναι η τραπουλες χαλανε αλλα τις αλλαζεις κ το παιχνιδι μπορει να συνεχιστει με τα ιδια ατομα στο τραπεζι κ ισως η παρτιδα με τη νεα τραπουλα να ειναι διαφορετικη αλλα ταυτοχρονα καλυτερη απτην παλια! παντως σωστα σε ενημερωσαν... οντως πιστευω οτι με μισουν πολλα ατομα τελευταια κ εσυ εισαι ενα απαυτα...απλα πιστευω οτι μου διχνουν οι αλλοι κ εσυ δε χανεις ευκαιρια να μου το διχνεις! οντως διαβαζα κρυφα γιατι δεν ηξερα τι να πω,δεν ηξερα αν πρεπει να πω κατι ,η αν θα τακανα χειροτερα(μη νομιζεις κ εγω φοβαμαι),δεν ηξερα πως μπορει να αντιδρασεις(αλλα θα μου πεις ποσο χειροτερα θα μπορουσαν να γινουν τα πραγματα?)αλλα μιας κ τομαθες ειπα να μην κρυβομαι αλλο!η αληθεια ειναι πως σε πολλες αναρτησεις η θελα να σου πω πολλα...αλλα τελικα δε τοκανα!αυτα ειναι λιγα απο αυτα που καιρο θελω να σου πω...μη σε κουραζω αλλο ομως,ξερω ετσι κ αλλιως οτι δε σε νοιαζει το τι πιστευω εγω...φαινεται να εχεις παρει οριστικες αποφασεις...!δε χρειαζεται να συστηθουμε φανταζομαι?μια μαυρη γατα που κρυφοκοιταει το blog σού! p.s:για το blog οτι κ να πω ειναι λιγο...συνεχιζεις να με κανεις να νιωθω αταλαντη....:) τα λεμε...ελπιζω!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και κάποιες καταστάσεις, που τις νιώθεις, τις καταλαβαίνεις, αντιδράς και μετά από καιρό, η λογική σου φαντάζει να καταλαβαίνει καλύτερα.

Οταν πετάς ψηλά, όλα φαντάζουν αδύνατα.Οταν συρθείς χαμηλά, όλα φαντάζουν δυνατά, λιγότερο οδυνηρά και πάνω απ'όλα ανθρώπινα λάθη.

Δεν υπάρχουν τέλειες τράπουλες, παρά μόνο αυτές που δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη στο ράφη κάποιας βιτρίνας. Ομορφες, τέλειες, ανούσιες τράπουλες.

Η αλήθεια, αν υπάρχει, δεν κρύβετε μέσα στην στραβή τράπουλα αλλά κάπου εδώ " απλα θελω να καταλαβω κ να σε γνωρισω ξανα!γιατι μπορει να μη νιωθαμε τα ιδια πραγματα αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα δικα μου αισθηματα ηταν λιγοτερο σημαντικα η δυνατα ηταν απλα διαφορετικα!κ οχι δεν ειμαι δυπροσωπη οπως νομιζεις...ειμαι αυτη που ειχες καταλαβει απτην αρχη κ ξερω οτι ποτε δεν υπηρξα δυπροσωπη στα ματια σου!κ ναι η τραπουλες χαλανε αλλα τις αλλαζεις κ το παιχνιδι μπορει να συνεχιστει με τα ιδια ατομα στο τραπεζι κ ισως η παρτιδα με τη νεα τραπουλα να ειναι διαφορετικη αλλα ταυτοχρονα καλυτερη απτην παλια! "
Υπάρχει; Αν υπάρχει έχει αξία αν όχι ......

ημ/νια
Οταν ένιωσα
κατάλαβα
και έχασα

Adis είπε...

Le Chat Noir,
έχεις δίκιο. Και μέχρι την επόμενη αλλαγή πάλι, ναι, να μου ευχηθείς. :)

[Το ζήτησα και 'γω απ' τον Άγιο Βασίλη σαν (ίσως δεύτερη) χάρη, αλλά δεν...].

(Όσο για το τελευταίο, χαρά μου όταν πρόκειται για κάτι μου με αντιπροσωπεύει). ;)


Wolf,
καιρό είχα να σε δω! :) Αλλά φαίνεται ότι εμφανίζεσαι μόνο εκεί που πρέπει.. ;) Δε σου κρύβω ότι το χαίρομαι πάντως.

θα σου πω πρώτα για τα τελευταία..
Είπες: "Όταν ένιωσα
κατάλαβα
και έχασα". Πρώτον, ευτυχώς η δυστυχώς, πολλά πράγματα (για να μην πω όλα και γίνω απόλυτος) τα καταλαβαίνω πριν νιώσω.. Και δεύτερον, Εγώ, δε χάνω.. ;) (Αν ρωτήσεις τους γύρω μου πιστεύω θα στο επιβεβαιώσουν).. Και το αστείο είναι ότι αυτό που καταλαβαίνω εξ αρχής "τυχαίνει" να είναι και αυτό που συμβαίνει στο τέλος. (Εδώ ίσως και να κολλάει το "πάντα"). Άλλοι θα το πουν καλή διαίσθηση, εγώ το λέω ταλέντο. :P
Το δεύτερο πάλι, (μετρώντας απ' την αρχή) ενώ ισχύει με κάνει να νιώθω "μικρός" οπότε αποφεύγω να το σκέφτομαι. Μου φτάνει να βρίσκομαι κάπου στη μέση. :)

Όσο για τις τέλειες τράπουλες, νομίζω πως υπάρχουν. Είναι αυτές που παίζεις παίζεις και δε χαλάνε. (Εννοείται ότι θα είναι πλαστικές). :P Εντάξει χάνουν ίσως το χρώμα τους, αλλά δεν χαλάνε, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.. Αλλά ακόμη και σ' αυτές, ένα στραβωμένο τραπουλόχαρτο τις καταστρέφει..

Καλό βράδυ! (Άσχετο, τελικά το μέσο είναι μέσο. Σταθερή αξία που λένε! ;) Δεν πήγα στην εστία τελικά).. :)

Adis είπε...

Blackcat,
(σόρρυ που δε σου απάντησα με τη σειρά, αλλά όπως θα κατάλαβες, ήθελα χώρο).
Πρώτα απ' όλα παίρνεις βραβείο "μεγαλύτερου σχολίου"! Το είδα και τρόμαξα και δε στο κρύβω, ότι δεν περίμενα να βάλεις χέρι ούτε και αυτή τη φορά.. Μόλις είδα "ανώνυμος" μου ήρθαν στο μυαλό δυο-τρεις πιθανοί ανώνυμοι, αλλά όχι και 'συ. Και να που βρέθηκε κάτι που δεν πρόβλεψα και τώρα ήρθα στη, θα 'λεγα, δύσκολη θέση ν' απαντήσω. Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω μία μία τις προτάσεις και ν' απαντήσω σε όλα, αλλά (εκτός απ' το ότι θα έπρεπε να κάνω κι άλλη ανάρτηση γιατί δεν θα χωρούσαν σε σχόλιο) κατέληξα στο ότι δεν αξίζει.. Βέβαια, το διάβασα αρκετές φορές θα έλεγα, για να δώσω μια συνολική απάντηση.

Και έχουμε και λέμε για να ξεκαθαρίζουμε: "Πάντως σωστά σε ενημέρωσαν... Όντως πιστεύω ότι με μισούν πολλά άτομα τελευταία κ' εσύ είσαι ένα απ' αυτά... Απλά πιστεύω ότι μου δίχνουν οι άλλοι κ' εσύ δε χάνεις ευκαιρία να μου το δίχνεις". Πρώτον, δε με ενυμέρωσε κανένας για τίποτα (αυτό βέβαια ίσως δε χρειάζεται να στο πω γιατί πιθανότατα θα ρώτησες και θα στο είπαν). Στο λέω για να μη ρίχνεις άδικα ευθύνες αλλού.. Το μόνο που ίσως έμαθα, βασικά εξακρίβωσα, είναι το ότι διάβαζες.. Ξέρεις, νομίζω, ότι χαζός δεν είμαι και απ' το δεύτερο κιόλας σχόλιο του "άλλου" τότε, υποψιάστηκα ότι κι άλλα μάτια βλέπουν.. Δεν το 'μαθα τώρα, ούτε χρειάστηκε κανείς να μου πει ποιον ήταν, η ότι ήξερες για το blog.. Αλλά τι να λέμε τώρα, περασμένα ξεχασμένα σωστά?.. Δεύτερον, δε ξέρω ποιος σου έβαλε την ιδέα, αλλά είπες κάτι για διπροσωπία που δεν ισχύει. Δε πιστεύω ότι είσαι και πλέον μπορείς να είσαι σίγουρη. Ε, σήμερα είμαι ευδιάθετος και κάνω χάρες, αποκαλύπτω και κάτι παραπάνω!. Τρίτον, υπάρχουν τράπουλες που δε χαλάνε (πανάκριβες βέβαια) και ένα πράγμα που ίσως δεν κατάλαβες είναι ότι εμείς ήμασταν η τράπουλα.. Ίσως όντως να μην καταλαβαίνεις πολλά...
Μια πρόταση που δεν πρόσεξα και την είδα τελευταία ήταν αυτή: "Αλλά ούτε εσύ μπορείς να καταλάβεις εμένα!". Ξέρεις, εγώ ("ποτέ") δε θέλησα να καταλάβω τον άλλο, έτσι όπως το εννοείς εσύ εδώ. Δεν είχα χρόνο συνήθος, μάλλον.. Πάντως σε συγχαίρω για τη δική σου προσπάθεια! Και μη νομίζεις ότι αυτός ο δρόμος ήταν ο εύκολος. Είναι πιο δύσκολο να αντιστέκεσαι σε συναισθήματα παρά να κάνεις αυτό που νιώθεις, πιστεύω. Για να στο πω πιο απλά, δεν μπορείς ν' αντιμετοπίσεις τη διάθεσή σου να κρατήσεις επαφή μετά απ' όλα...

Και κάτι ακόμα: "Και γενικά πάντα πίστευα πως η εμπιστοσίνη κερδίζεται κ αν χαθεί για λίγο ποτέ δεν... (μέχρι) ...δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος γιατί η άποψη του βασίζεται στο συμφέρον του!!". Σ' αυτό λοιπόν έχεις δίκιο απλά ξέρει τι, άκου μερικές λέξεις που είπες και που ακούστηκαν και από άλλους τώρα τελευταία..: εμπιστοσύνη, διπροσωπία, μίσος, αδιαφορία, ψέματα, κρυφτό, κομμάτια, κλάματα, χειρότερα, ξανά... Ξαναδιάβαστες αν δε σου είναι κόπος, έτσι για 'μένα. Τώρα πάρτες όλες, βάλτες σε μια γυάλινη μπάλα και κοίτα τες απ' έξω.. Τι βλέπεις?... Λοιπόν θα σου πω κάτι που είπα και κάπου αλλού πριν μέρες.. Μας Σιχάθηκα, όλους... Και να σκεφτείς ότι αυτό το σκηνικό ήταν το κερασάκι μόνο. Αν θυμάσαι (κι ας μην ξέρεις πολλά) είχαν γίνει κι άλλα με τον... Λίγο πριν απ' αυτό..

Τέλος, όλο αυτό δε με κούρασε, μπορώ να πω με διασκέδασε.. Αλήθεια, νομίζεις ότι τα πράγματα δε θα μπορούσαν/δε μπορούν να γίνουν χειρότερα?? Βάλε λίγο φαντασία, μη με κάνεις να σε βοηθήσω, αρκετά πέρασες και 'συ όλο αυτόν τον καιρό... Όσο για την τελευταία σου πρόταση (p.s), με έκανε να χαμογελάσω.. :)
αυτά για τώρα, νομίζω ήταν και αρκετά.. Ε, εντάξει τέτοιο σχόλιο τη χρειαζόταν μια τέτοιου μεγέθους απάντηση, ε? (Αυτά, όπως λες και 'συ, είναι λίγα απ' αυτά που ίσως να σου 'λεγα σε άλλη φάση)..
Tip: "Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε.. Να προσέχεις".
Τα, λέμε τα λέμε..(!/?)..

Ανώνυμος είπε...

...μεγαλυτερου σχολιου?φαντασου να εγραφα κ ολα οσα ηθελα!!!!λοιπον, δεν ριχνω ευθυνες κ οποιος κ αν το ειπε δε με πειραζει αφου δεν αφηνεις εμενα να σου μιλησω ας σου λενε οι αλλοι τι σκεφτομαι ....!Εννοειται ξερω οτι ηξερες αλλα κ παλι τι να λεει δεν ειχα προβλημα στο να εμφανιστω ή να το μαθεις αλλα στο τι να εγραφα!!

ναι καποτε καποια σε ενα γνωστο μερος(η κοπελα δεν ηξερε τπτ αρα δεν ειχε λογο να πει ψεματα) σακουσε να το λες παραξενευτικε λοιπον κ μου το ειπε!!!!!

οποιος κ αν ειναι η τραπουλα το θεμα ειναι οτι αν αλλαξει κατι αν χαλασει αν οτιδηποτε δε σημαινει οτι δεν μπορουν να φτιαξουν τα πραγματα! εξαλλου εσυ πρωτος υποστηριξες οτι ολα μπορουν συμβουν!

για σενα ειδικα που εισαι μακρυα μου φαινεται η πιο ευκολη λυση που θα μπορουσες να διαλεξεις....ξερεις η αποσταση βοηθαει σαυτα...!!!

το τι ειχατε κ τι δεν ειχατε να λυσετε οι δυο σας απο πριν ειναι δικο σας θεμα...κ ανεκαθεν ηξερες πως διαφωνουσα με τη σταση σου γιατι παλι προσπαθουσες να "φυγεις" τεσπα ομως δε μου πεφτει λογος τα δικα σας τα "λυσατε"....οποτε εγω περισευω!

οταν κατι το σιχαινεσαι δεν το αποφευγεις...απλα αδιαφορεις!οτι αποφευγεις απλα σε ποναει ακομη!!

κ αν με ρωτας για τις λεξεις αυτες...ποτε δεν τις συμπαθησα...κ να που τις ζω ολες ξανα κ ξανα μεσα σε λιγο καιρο,μου εγιναν πλεον καθημερινοτητα...κ αν τις ειχα σε μια μπαλα δε θα τις κοιτουσα για να βγαλω συμπερασματα απο αυτες...θα πετουσα την μπαλα οσο πιο μακρυα μπορω για να απαλαγω απαυτες για παντα...!ξερεις αυτες συνηθως σε σπρωχνουν στα λαθος συμπερασματα!

ξερω οτι δε το διασκεδασες...αυτα αλλου...!!!!μπορει να ηταν χειροτερα αλλα αυτο ειναι που θα εβλεπαν ολοι!αυτοι που εχουν φαντασια βλεπουν οτι μπορει να ειναι κ καλυτερα...γιατι οχι?αυτη η εξεληξη βλεπεις θα ηταν η αλλοκοτη κ η απροβλεπτη...!!!!γιαυτο τελικα ειπα να μην φερθω σαν κοινος ανθρωπος χωρις φαντασια κ να γραψω....κ να ξαναγραψω!!

να προσεχω...????!!!! ξεχνιεσαι...δεν εχω αναγκη εγω ειμαι 7ψυχη!!ασε που περιεργη ή οχι ποιος θα πειραζε μια μαυρη γατα....μεγαλη γρουσουζια!!!!!! κ χαιρομαι που μετα απο πολυ καιρο σε εκανα να χαμογελασεις πιστευα οτι την εχασα αυτην την ιδιοτητα που ειχα καποτε με σενα...παντα μου χαμογελουσες κ εχεις απο τοτε να το κανεις....!

τελικα ειναι μην αρχισω να γραφω...παρεκτρεπομαι...παλι βραβειο θα παρω:)

Adis είπε...

Blackcat,
σ' ευχαριστώ που τα χώρισες έτσι, με βοηθάς στο ν' απαντήσω πιο εύκολα αυτή τη φορά. Αν και νομίζω ότι αυτό που γίνεται είναι λίγο γελοίο και έχουμε ξεφύγει.. Πολλά λέμε σε ένα τόπο όπου πολλά μάτια βλέπουν...

Λοιπόν πάμε πάλι..
1. Κανείς δε μου λέει τίποτα και πραγματικά κουράστηκα να ξέρω τη σκέφτεσαι.. Και πιστεύω ήταν καλή σκέψη το να μην γράψεις τίποτα αρχικά..

2. "...σ' άκουσε να το λες παραξενεύτηκε λοιπόν και μου το είπε". Αυτό δεν το κατάλαβα.. Εννοώ δηλαδή το για ποιο πράγμα σου είπε..

3. Σ' αυτό σου είπα και νωρίτερα ότι έχεις κάποιο δίκιο, αλλά υπάρχει μία λεπτομέρια με λεπτή σημασία που αλλάζει όλο το σκηνικό. Άλλο το άλλαξα και άλλο το ξαναξεκίνησα. Το πρώτο δίχνει ότι κάτι ήταν κάπως και έγινε κάπως αλλιώς, οπότε υπάρχει περιθώριο να ξαναγίνει όπως ήταν κάποια στιγμή, η τελοσπάντων να ξαναλλάξει κάποια στιγμή. Το δεύτερο είναι κάτι που ξεκινάει απ' το μηδέν, δεν υπάρχει τίποτα να ξαναφτιάξεις. Δεν υπάρχει κάτι που να χάλασε και με λίγα λόγια, απλά δεν υπάρχει τίποτα. Πως βλέπεις έναν γνωστό σου στο δρόμο, τον χαιρετάς, και την επόμενη μέρα τον ξέχασες? Ε, κάπως έτσι...

4. Ναι, όντως η απόσταση βοηθάει, δεν ξέρω τι θα 'κανα χωρίς αυτήν!.. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε βοηθάει και 'σένα..

5. Εδώ είναι που δεν μπορώ να στο εξηγήσω γραπτά.. Πάντως, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Από τα παλιά δε λύσαμε τίποτα.. Και όπως σου είχα πει και τότε, αυτά δε λύνονται.. Αλλά έχεις δίκιο, αυτό είναι δικό μου θέμα.

6. Μμμ.. Και αυτό πιστεύω είναι το χειρότερο σημείο.. Εδώ και αρκετό καιρό κοιμάμαι με αυτήν τη λέξη (αδιαφορία) για μαξιλάρι..
Ναι, στην αρχή περνάς απ' το στάδιο της αποφυγής γιατί όλα είναι φρέσκα, αλλά τώρα δεν είναι έτσι. Αυτά που λέω τα εννοώ. Και για να τελειώνει το θεματάκι σύντομα και να δεις ότι δεν αποφεύγω, δε φοβάμαι και δεν αδιαφορώ απλά, θα τα πούμε κι από κοντά μόλις έρθω από 'κει όποτε θες. Να μου πεις και 'συ τι έχεις να μου πεις, μη σε κουράζω να γράφεις και να τα λες και περιληπτικά κιόλας!.

7. Εδώ δεν έχω παρά να συμφωνήσω.

8. Κοίτα, και το ένα μπορεί να συμβεί και το άλλο. Η φαντασία είναι μέσα σ' όλα.. Εγώ δε διαφώνησα, απλά το είπα επειδή η δικη σου πρώτη αντίδραση ήταν: "αλλά θα μου πεις πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα?"... Και μετά απ' όλα αυτά, μια τέτοια εξέληξη δεν θα την έλεγα αλλόκοτη, ίσως ανώμαλη..

9. Εγώ σου έδωσα τη συμβουλή μου, από 'κει και πέρα εσύ ξέρεις..
Και ως αναφορά τα χαμόγελα, περασμένα ξεχασμένα.. Αν και εγώ νόμιζα πως δεν ήταν ιδιότητα, αλλά ταλέντο..

10. Δυστυχώς η περίοδος βραβείων έλαβε τέλος...

annanas είπε...

sorry που παρεμβαίνω, αλλά ήθελα να πω : "ειρήνη υμίν".
Όλο αυτό δείχνει ότι ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσά σας, ακόμη ο ένας ενδιαφέρεται για τον άλλο (το είδος του ενδιαφέροντος ίσως διαφέρει -δε γνωρίζω) κι αυτό είναι υπέροχο: Το να σε νοιάζονται και να νοιάζεσαι :)

Καλό απόγευμα και πάω να ξαναβάλω το φερμουάρ.

Adis είπε...

Annana,
δε ξέρεις πόσο χαίρομαι που είσαι εδώ, ακόμη και σε τέτοιου είδους αναρτήσεις! :)
Όντως το να σε νοιάζονται και να νοιάζεσαι είναι υπέροχο. :) Και όπως σωστά κατάλαβες το είδος του ενδιαφέροντος διέφερε.. Από 'κει και πέρα "ειρήνη υμίν" που λες και 'συ. ;) Μπας και ηρεμήσουμε λιγάκι..

Καλό σου βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

θα τα πουμε απο κοντα...!!!καλα να περνας!!

efhbos είπε...

Εχεις δικιο σε αυτο με το τραπουλοχαρτο...
Και πολυ ανθρωποι παρολαυτα...Θελουν να παιζουν με την ιδια τραπουλα...!

Adis είπε...

Efhbe,
όντως.. Και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ενώ τους δίνεται η ευκαιρία ν' αλλάξουν δεν το κάνουν!? Είναι σαν να έχεις δηλητηριαστεί από κάτι που ξέρεις ότι σε σκοτώνει σιγά σιγά και δεν θες να το γιατρέψεις..

Καλό βράδυ! :)

efhbos είπε...

Ακριβως ετσι...Ο παραλογισμος στο μεγαλειο του!

theorema είπε...

Με βάζετε σε σκέψεις... Ξέρετε για πόσα πράγματα λέω πως δεν γίνεται, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να συμβούν?...

Liani είπε...

και γιατι να μην παιξεις με μια σημαδεμενη τραπουλα? εαν ειναι η δικια σου τραπουλα τοτε εχεις το πανω χερι :P

εμενα μ αρεσει να παιζω με σημαδεμενη χΔ

και επειδη ξερω οτι ολοι μιλατε μεταφορικα και ειχε μαζευτει μπολικο αρνητικο φενγ φουι

ειπα να περασω να πω και εγω κατι χΔ

καληνυχτα :)

Adis είπε...

Efhbe,
δεν ξέρω τι έχεις κατανού, αλλά έχεις δίκιο. :)



Theorema,
ξέρεις για πόσα το 'λεγα εγώ?? Αλλά δεν είναι έτσι.. Όταν άρχισα να υποστηρίζω το αντίθετο βέβαια, δεν το πολύ πίστευα, το 'λεγα απλά γιατί δεν ήθελα να είμαι απόλυτος.. Τώρα όμως έχω αρχίσει να το πιστεύω και πολύ μάλιστα!! Καλό είναι πάντως να 'χεις το νου σου για ό,τι συμβαίνει γύρω σου.. ;)

Καλό ξημέρωμα! :)


Liani,
κ' εμένα μ' αρέσει να παίζω έτσι και το ξέρεις νομίζω.. ;) Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σ' αυτό γενικά, αλλά εδώ δεν ήταν έτσι, η τράπουλα ήταν μοιρασμένη και δεν ανήκε σε κανέναν. Οπότε για να παιχτεί παιχνίδι έπρεπε να υπάρχει ομάδα, αλλά όπως φαίνεται ο καθένας κοιτάει τη πάρτη του κλασσικά.. :)

Καλημέρα σου!

Ανώνυμος είπε...

The end is the beginning is the end is the beginning is the end is the beginning...

Μερικές φορές χρειάζεται να βάλουμε στη ζωή μας, να σταματήσουμε να περπατάμε σε κύκλους που έχουν κλείσει. Κι αυτό ξέρεις μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο. Είναι εκείνες οι φορές που πρέπει να σταθούμε "γενναίοι". Κάθε τελεία είναι πράξη σεβασμού και εκτίμησης. Προς τον εαυτό μας. Κάθε τελεία είναι το πρώτο βήμα, πάνω σε μια καινούργια γραμμή. Με την ελπίδα ότι αυτή η καινούργια γραμμή δεν θα... κυκλώσει ποτέ.

Καλή σου τύχη.

Kiitos...