To The Next Step, 'Till The Last Step...

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

With Eyes Closed It Seems Heaven



Και τώρα όλα μοιάζουν να πήραν το δρόμο τους.. "Είσαι ευχαριστημένος?", τον ρώτησε.. Δεν ήξερε ν' απαντήσει όμως τώρα υπήρχαν στόχοι, υπήρχε λόγος, υπήρχε κάτι.. Καλύτερα ίσως έτσι.. Δεν πειράζει που πέτρωσαν τα χέρια και δε μπορώ πλέον να νιώσω, δεν πειράζει που πάγωσε το μυαλό και δε μπορώ να σκεφτώ, να δω καθαρά.. Ούτε και εσύ μπορείς εξ άλλου, ούτε κανείς απ' αυτούς που νομίζουν ότι ξέρουν καταλαβαίνει τι γίνεται.. Καλά δεν περνάμε όμως όλοι? Ναι, έτσι φαίνεται στα μάτια τους. Αυτό φτάνει, καλά είμαστε 'ντάξει...

Χθες προχωρούσαμε "όλοι" μαζί σ' ένα άγνωστο στενό και τότε σε θυμήθηκα.. Κοίταξα γύρω μου, όλοι τους γελούσαν και γέλασα και εγώ μαζί τους.. Κοίτα τι περίεργο καταφέραμε, σκέφτηκα.. Κάποτε τα πρόσωπα αυτά ήταν όλα σκεπτικά και στον κόσμο τους χωρίς κουβέντες μεταξύ τους, χωρίς λόγο ύπαρξης ο ένας δίπλα στον άλλο.. Και όμως τότε ζούσαμε προσπαθώντας κάτι που (ίσως νομίζαμε ότι) θέλαμε και αυτό ήταν αρκετό για να πεις πως είσαι ευχαριστημένος απ' το λίγο που είχες.. Τώρα είναι χαρούμενα πρόσωπα, συγχρονισμένα χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.. Και όμως λείπει η ουσία, αλλά κανείς δε μιλάει γι' αυτό κι ας ξέρει.. Γιατί φοβούνται ν' αντιμετωπίσουν το μετά.. Γιατί κανείς δε θυμάται πλέον τι θα πει "ουσία".. Αλλά ποιος νοιάζεται? Καλά δεν περνάμε? Ναι, έτσι φαίνεται στα μάτια τους. Εντάξει αυτό φτάνει, καλά είμαστε τότε...

13 σχόλια:

Talisker είπε...

αυτα δεν ειναι ματια καλε μου

ειναι αδειες κοχες ....

Adis είπε...

Talisker,
είναι ανατριχιαστικά έτσι ακριβώς όπως το είπες.. Δυστυχώς ίσως..

Και μιας και συμφωνούμε θα κάνω μια αθώα ερώτηση: Τι κάνεις ακριβώς σε τέτοιες περιπτώσεις?..

Καλό βράδυ.. :)

ο αποτέτοιος είπε...

living is easy with eyes closed
misunderstanding all you see

beatles

(μην το ψάχνεις αυτοί έχουν την απάντηση για όλα)

ο αποτέτοιος είπε...

όσο για το τι κάνεις...

υπομονή(;)

annanas είπε...

Καμιά φορά αναρωτιέμαι. Τι την θες την ουσία, αν είναι να 'σαι δυστυχισμένος; Ίσως η επιφάνεια είναι καλύτερη από τον βυθό.

Adis είπε...

Αποτέτοιε,
ναι, υπομονή να κάνεις όταν έχεις να περιμένεις και κάτι, αλλά εδώ δε ξέρω τι πρέπει να περιμένω.. Ένα θαύμα?..

Αυτό που είπες πάντως κάτι μου θύμισε.. Κάπου το 'χω ξαναδιαβάσει εκεί στα μέρη σας.. Δεν ήξερα ότι ήταν των Beatles.. Μπράβο πάντως, δεν τους είχα για τέτοιους.. Ίσως κάτι ήξεραν και αυτοί.. Χμμ...

Σπέρα! :)


Annana,
και εγώ το σκέφτηκα πολλές φορές αυτό να σου πω την αλήθεια, αλλά τελικά τουλάχιστον για μένα κατάλαβα πως δεν ισχύει γιατί δε μου φτάνουν οι μετριότητες.. Καλύτερα εκεί κάτω αν δε μπορώ να έχω αυτά που θέλω όπως τα θέλω... Δε νομίζω όμως πως υπάρχει αντικειμενικά καλύτερη επιλογή, είναι πως νιώθει ο καθένας αυτά τα θέματα..

Καλό απόγευμα. :)


Γλύκα,
ναι, μάλλον και εγώ σιγά σιγά εκεί καταλήγω..

Καλησπέρες! :)

Prisoned Soul είπε...

Θα έρθει η στιγμή που θα αποζητήσουν την αλήθεια και την ουσία που για την ώρα κρύβεται, ή οι ίδιοι κρύβουν.
Και τότε δεν θα την αντέξουν, τα χαμόγελα θα πέσουν σαν μάσκες αποκριάς που πέρασε και τα μάτια θα κενωθούν εντελώς από κάθε είδους συναίσθημα...

Liani είπε...

ειληκρινα χαιρομαι ωρες ωρες που καταφερα να ξεχασω το πως ημουν παλια και δεν σκεφτομαι πια.
γιατι τοτε θα ημουν στην θεση σου.

παντως εαν δεν νιωθεις ολοκληρωμενος με τα ατομα που ειναι γυρω σου τοτε γιατι τα κανεις παρεα? γιατι τα μιλας? γιατι τα προσωπα τους βλεπεις?

οπως σου ειχα πει και παλιοτερα, χρειαζεσαι χρονο απομονωσης για να βαλεις τις σκεψεις και τα συναισθηματα σε μια ταξη για να ξερεις που βαδιζεις.

δεν θα σχολιασω περισσοτερο γιατι οταν διαβασα την πρωτη φραση ηξερα πια για το τι προκειτε. και στο εχω ξαναπει και σε προηγουμενες αναρτησεις. οπως εσυ εχεις κουραστει να εξηγεις ετσι και εγω εχω κουραστει. αν και δεν ειναι τοσο κουραση οσο σπασιμο.

αλλα δεν ειμαι καποιος που πρεπει να μιλαει απ την στιγμη που εχω περασει και εγω τα ιδια. Απλως απο εδω και περα οταν βλεπω ιδιου στυλ κειμενο δεν θα σχολιαζω καν.

η μητερα μου λεει "δεν μπορεις να βοηθησεις εναν ανθρωπο να ξαναμπει στο "σωστο" δρομο παρα μονο εαν θελει εκεινος, οταν ερθει η στιγμη απο μονος του θα τον βρει, οτι και να λες η κανεις θα του ειναι αχρηστα μεχρι να παρει την αποφαση.-"

Lianiς


ΥΓ: δες αυτο και δες μετα μερικα βιντεακια απο τον ιδιο τυπα, μλκ γαμαει ΧΔ ειδικα οι εκφρασεις προσωπου που περνει ΧΔ

http://www.youtube.com/watch?v=zlxPp0vAniY&feature=related

Unidentified είπε...

Με άδεια μάτια δεν βλέπουν αυτό που βλέπεις..που είτε όμορφο είτε άσχημο είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα..
Με προσωπεία δεν αφήνουν κανέναν να δει μέσα τους.Όχι πως χάνει κανείς,το απόλυτο κενό συνήθως...
Γι' αυτό πρέπει να είσαι χαρούμενος που δεν γελάς όταν γελούν, που δεν έκλεισες τα μάτια και δεν φόρεσες τη μάσκα τους..

Adis είπε...

Sweet truth,
λες ε? Και εγώ αυτό φοβάμαι οπότε καλύτερα να προσπαθήσω να το προλάβω κάπως...

Καλό βράδυ! :)
Φιλιά.


Liani,
έχεις δίκιο σε όλα μπορώ να πω εκτός από κάτι.. "...απο εδω και περα οταν βλεπω ιδιου στυλ κειμενο δεν θα σχολιαζω καν."
Πάντα υπάρχει χώρος και χρόνος για τις ίδιες και τις ίδιες συζητήσεις (νομίζω).. ;)

Όταν μιλάς μόνο σοβαρά με τρομάζεις λίγο.. :P

ΥΓ. Το είδα, καλό, αλλά δεν τρελάθηκα να σου πω την αλήθεια..

Καλησπέρες! :)


Unidentified,
ναι, αλλά όπως και να 'χει επιρρεάζεσαι απ' τους γύρω σου οπότε καλό είναι να αποφεύγεις όσο μπορείς τέτοια πρόσωπα.. Γιατί αλλιώς θα 'ρθει η ώρα που θα γελάμε όλοι μαζί.. ;)

Καλό σου βράδυ! :)

Unidentified είπε...

Μα φυσικά και πρέπει να τα αποφεύγεις.Γιατί αν αφήσεις αυτά τα πρόσωπα να σε επηρεάσουν, θα χάσεις αυτό που είσαι και θα ξεχάσεις να ζεις.Και καλά, αυτοί το έχουν χάσει ήδη.Γιατί κι εσύ;..

(Όντως, δεν είναι λίγο τρομακτικός όταν σοβαρεύει;!)

Καληνύχτα..

Adis είπε...

Unidentified,
τρομακτικότατος!!

Απλά δεν είναι πάντα έτσι εύκολο να φύγεις και να ξεφύγεις...

Liani,
επειδή κάτι άκουσα ότι ήσουν λίγο άρρωστος περαστηκά σου! :)

Τώρα που το σκέφτομαι, λες αυτός να ήταν ο λόγος αυτού του τόσο σοβαροφανούς σχολίου.. Χμμ.. Μπορεί!

Καληνύχτα σας περίεργοι άνθρωποι! :)

Liani είπε...

ευχαριστω για τα περαστικα, ηδη ειμαι καλυτερα. μονο ο βηχας εχει μεινει και οι μυξες που μου την σπανε καθε φορα που φτερνιζομαι και εκτοξευονται στην σεληνη λολ

και οχι δεν ειναι αυτος ο λογος του σχολιου. ειναι πολλα μαζι. επεσες εξω.

Kiitos...