To The Next Step, 'Till The Last Step...

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Self Confusion

 Έανς πορς έανν. Αμχζίρουε?..





...Λιόοπν σάπω. (5 και 3 μέσα..) Ξναά.. (Το 2..) Ωαίρα, μνερομόχως. Σνα ητ ήζω μυο. Μρωμόχονη, μύραη. Ή λυκεή, οτ ίιδο ομυ κεάνι.. Τα άρκα ήατν πτάνα οτ αμδναύο σείημο υομ.. (Τίποτα αυτή τη φορά..) Σιρεά συο..
Μσιό.. (11..) Άληλ ίμα ερυκιαία. (12 και 7..) Εύσ.
Φυάολ. Δε γενίατι σένυχιεα αν εσ σχωγυερί. Ατυή εανίι η τωιρμία οσυ.. Εώγ τρώα.. (6 μέσα..)  Ελύοκο. Πτάνα έιζαπα εμ ατ ελύκοα σητ ζήω, δνε εαίμι ώεγ γαι δλύσοκα.. Δνε ατ αχέτνω, εμ λζυίυγον ακι μτεά εμ χνάω.. (Το 13..) Οτσρίε!..
Ενξτεάι ττόε, ςα πμυίαξοε όολι έστι. Εανίι ποι βκιλοό σατ μταιά τυος.. (15 μόνο..) Πλίγαραο αθ 'μανπιε ικ άληλ.. Κια αν πυο έωχ ακι άληλ εριαυκία!.. (Το 10 και η άσπρη..) Δνε πιερεάζι..
Πιάζερει, αλάλ πτοέ εδ αθ κλάβατειας τνη αίξα ητς.. (1 μέσα..) Ξνέχα οτ, γεώ πζίαω τρώα. (Το 4, το 9 και η άσπρη..)
Όαλ σαρβτά συο πνάε απ' ό,ιτ φταίανει.. Μλάολν ατ παργάτμα δνε εαίνι έστι όωπς ατ πνερείμες.. (14..) Κια τρώα εαίσι σ' ενυπκίδνιη φσάη. Μ' έαν λοάθς χιάενς. Τα πτάνα.. (...) Σιρεά συο.
Ωίαρα, θλέω αν ράκιρσω. Το αάπσοσιφα. (...) Πλίαγαρο φοάυλ.. Αλάλ πιοος νιαζοάτει?..
Εώγ πτωνάς εδ χνάω άλολ χόνρο μζαί οσυ.. Ως εώδ ήατν. (...Η άσπρη μέσα..) Ήθρε οτ τλοές μυο.. Έστι ξινκαφά ακι αρσοπόδτηκα.. Πίξαε λιποόν.
Δνε υρεχάπι λγοός αν μάμιλε άλολ γι' ατυό οτ θμέα.. Δε εμ νώιθιες... Κίτοα. Αλπά.. (Άσπρη ίσια μέσα..) Εύσ ποσερθίπας, γεώ αροδαφιώ..
Γιταί οτ 'κνεας ατυό?.. Δε θλέω αν εμ λασάπυι. Θα οτ θμάμαυι ατυό αν οτ ξέιερς!.. Όωπς ακι αν 'χιε, αοφύ έινγε έστι αίτνο.. Έστι ξνικαφά κια ασποκρότηδα. (Μαύρη μέσα, στη δηλωμένη τρύπα..) Όωπς οτ 'λγεα..
Όιχ. Όωπς οτ 'ξρεα...

11 σχόλια:

annanas είπε...

για να διαβαστεί πρέπει το πρώτο και το τελευταίο να είναι στη θέση τους. Σε περίπτωση 2 ή 3 γραμμάτων, θα μπορούσες να τ' αφήσεις όπως ήταν. Θα ξαναματαπροσπαθήσω πάλι, άλλη μια φορά, εκ νέου.

Liani είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Liani είπε...

γεια σου αννανα :D
πως εισαι; :D
(να σ δωσω ενα σκονακι; η δεν θες?)

Αδη μπραβο μπορω να παραδεχτω οτι με αναγκασες για 15 λεπτα να χαμηλωσω την φωτεινότητα της οθονης γιατι το κοκκινο πανω στο πρασινο μου σκοτωνε τα ματια.

και αφου σου αρεσουν τοσο τα παζλ θα σ δωσω και εγω ενα. Το Σχολιο Μου. αλλα επειδη ειναι υπερβολικα ευκολος ο τροπος που χρεισιμοποιησες εσυ εγω θα στο κανω λιγο πιο δυσκολο ;) (πιστευω θα σ' αρεσει)

αιΓηχρααθυοσωπςωπςενακεουδηθαλ. νητΣησαρφ"Κια αν πυο έωχ ακι άλλ εριαυκία!.."ςεσαχεΞνητσηξελ"αλλη"οτη, ιακνητσησαρφ"Αλάλπιοος νιαζοάτει?.."ωυετσιπςωπετεφαργεμΑΙιακιχοεμΕ, ναιακιεροπμανωνακςοθαλ(ιακιοουδεμυορεξνητησεχσυομεμνηταιφαργοθρο:P)
αρωΤοτοκιροφατεμςορεμ.
νεΔιαμιεςορυογισαλλαωυετσιπιτοιασιευσεοςανεοπαςυοτςεωρηυοτυονεμιεκ. νΑιακιεχειακακιταμγαρπαιεχιοτσςωποοτορυαμορπσα(υοπιεροπμ ανιανιεηαιψοταμωρχαυοπςιεχε), νητηπαγαυοσαιγςητςεμωρχονομςελαπμ:Pιακυλοπνοναθιπανωρεξοιοπομοταιανιεοςολλαςαρητκαραχ. υοΜ εσεραηαεδιςητςησητραναιακωζιπλεανςιεψαργιακςελλαοιοπςελοκσυδ:D. Αιακιτακοιατυελετ, νεδαβαλατακνηταισαμησςητςηκυελςαλαπμ:Sαιοπιανιε?

Liani ;)

Ανώνυμος είπε...

Σε απογοητεύει, τον λυπάσαι που εκείνος προσπαθεί ενώ εσύ αδιαφορείς.
Δεν τον εκτιμάς γενικά.
Και τώρα...
Αυτός το συναίσθημα και εσύ το στόχο και όλα καλά... σίγουρα;
Γιατί κάτι μέσα μου σας θέλει και τους δύο μαζί.
Ίσως γιατί είναι το άσπρο και είσαι το μαύρο;
Ίσως γιατί μόνο έτσι δημιουργούμε το γκρι;
Ισως ποιός ξέρει.

ΗΜ/ΝΙΑ
εΜ σαρύοκες λέρτε ονυπερόδισο
ςητ ςήζω

Katerina... είπε...

Τι τραβάω η γυναίκα πρωινιάτικο... :Ρ
Που να μην είχα πιεί κιολας!!!
Κατάφερα να διαβάσω την ανάρτηση σου.. μέτα συνέχισα στα σχόλια.. αλλα κάπου στο δεύτερο παρέδωσα πνεύμα...
Δεν το χω!
Θα ξαναπροσπαθήσω αυριο μπας και..

Καλημέρα και καλό μήνα :)

Talisker είπε...

gIATI

GIATI

γιατι δεν με λυπασαι???

στραβωθηκα!!::::)))))))))))

το καψα??
πως το λενε!!!

χ

Le Chat Noir είπε...

Nομίζω οτι κάτι έπαθε το δεξι τμήμα του εγκεφάλου μου!
ωΣτόσο ήταν πραγματικά έξυπνο!





τα φιλιά μου μικρε!

Adis είπε...

Annana,
το πρόσεξα αυτό και νομίζω πως το έκανα σε όλες τις λέξεις.. :) Όσο για αυτές που έχουν λίγα γράμματα, εντάξει εύκολα διαβάζονται και ανακατεμένες.. Πάντως με δυσκόλεψε αρκετά μπορώ να πω το όλο θέμα..

Καλό ξημέρωμα! :)


Liani,
χίλια συγγνώμη για τα χρώματα! Ξέρεις δεν το 'κανα επίτηδες! :P

Έξυπνο το σχόλιο σου πάντως.. ;)
Σ' ευχαριστώ για τη διόρθωση στο "άλλη" και όσο για το δεύτερο που είπες όντως εσύ κάνεις λάθος... Το έχω με "αι" και όχι με "ε" απλά δεν το πρόσεξες καλά.. ;)
Και ναι, καλά κατάλαβες πάντως για τους χαρακτήρες.. Και για τους δύο...

(Η λευκή δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία απλά δείχνει την ανουσιότητα που έχει το όλο παιχνίδι και το ποιος θα κερδίασει στα μάτια του κόκκινου-μαύρου(πλέον) ήρωα. Ελπίζω να σε κάλυψα γιατί ούτε εγώ πολυκατάλαβα την ερώτησή σου..).

Τέσπα, χάρηκα που είδα και ένα πιο σοβαρό σχόλιο από 'σένα. Πλάκα είχε! :P

Καλό ξημέρωμα να 'χουμε.. :)


Wolf,
ναι μπορεί να είναι έτσι που τα λες, αλλά μπορεί και όχι.. Το θέμα είναι πως στο τέλος με ένα χρώμα θα μείνεις και πρέπει να ξέρεις πιο είναι αυτό για να τα πας καλά μαζί του. Εγώ ακόμη δεν ξέρω..

Καλημέρα! :)

Adis είπε...

Katerina,
αυτό το "κατάφερα" που λες δείχνει ότι σε κούρασα.. :P Συγγνώμη δεν το 'θελα τόσο πολύ.. Το σχόλιο του Liani και εγώ δυσκολεύτηκα να το καταλάβω, αλλά τελικά έβγαλα άκρη πριν λίγο.. :)

Τέτοιες αναρτήσεις πάντως δεν είναι να τις διαβάζεις πρωί.. ;)

Καλό μήνα επίσης! :)
Καλημέρα.


Talisker,
συγχώρεσαί με, αλλά έκανα ένα τραγικό λάθος με τα χρώματα και μάλλον αυτό το έκανε πολύ ζόρικο στο διάβασμα.. :P Τώρα όμως το διόρθωσα και πιστεύω πως έτσι είναι κάπως καλύτερα.. Ε? Όχι?..

(Κατά τα άλλα, τώρα που το θυμήθηκα, σου ετοιμάζω και κάτι σε λίγες μέρες που βρήκα κάπου και μόλις το είδα είπα: "Αυτό πρέπει να το δει και η Talisker!" Πιστεύω αν δεν το ξέρεις ήδη θα σου αρέσει..) :)

Καλό ξημέρωμα! :)


Le Chat Noir,
σ' ευχαριστώ! :)
Ήταν μια ιδέα εμπνευσμένη από ένα άλλο "τρικ" που είδα και εντυποσιάστηκα σε μια ανάρτηση ενός φίλου...

Και κάτι που ξέχασα να σου πω εδώ και καιρό, πολύ ωραία φωτογραφία στο μπλογκ! :) Ο γάτος αυτός έχει πολύ ωραία χρώματα.

Καλή σου μέρα! :)
xxx

Liani είπε...

χαιρομαι που καταφερες να το διαβασεις :) και περιμενω και αλλες τετοιες αναρτησεις για να ζοριστω, και να σου βαλω πιο δυσκολα κι γω :P ;)

αντε και μεχρι την επομενη αναρτηση :)καλημερες

Liani

Adis είπε...

Liani,
όλο αυτό μου έδωσε πολλές ακόμη ιδέες για παρόμοια ποστ και αν πρόσεξες δημιουργήθηκε και μία νέα κατηγορία αναρτήσεων.. Οπότε έχουμε δρόμο...! ;)

Καλή ανάγνωση λοιπόν και... Καλό διάβασμα μέρες που είναι.. Ξέρεις εσύ.. ;)

Κ-μέρα! :)

Kiitos...